Mindre än 24h till tenta och jag har inte ens tittat på inläsningsmaterialet!

I morgon har jag min sista "riktiga" tenta på NPH, har ju två till i maj men de är ju på allt jag någonsin har läst så mer samanfattningstentor. Har precis som titeln inte tittat någonting åt det över huvudtaget, inte ens skrivit ut materialet :P. Men det finns en ganska klar orsak till detta och det är att ävan om failar tentan i morrn så får du godkänt i kursen om du bara är med på tentagenomgången :). Så tänker ju inte lägga ner energi på något som jag redan klarat av... känns jävligt dumt. Gillar när kurserna är strukturerade på det här sättet, helt värdelöst att ha tenta över huvudtaget men men...

I morse var jag och farsan ute i sommarstugan i Kärrbo för att kolla läget och skotta av snö från taket på det nybyggda vedskjulet. Jävlar va mycket snö det va! Gick i princip upp till knäna på en och snö innanför skorna fick jag...hatar att bli blöt och frysa! Sen fick jag klättra upp på plåttaket och skotta rent och kall plåt är inte direkt stabilt att stå på. Var riktigt halt och taket har ju en lutning som gör att man får kämpa för att inte ramla ner. Sätter nog inte min fot där igen förens snön har smält bort..fy fan för svensk vinter!

Nej, nu ska jag skriva ut materialet och sedan fortsätta med att läsa "The game"

^^


Homestylat så ända in i helvete!

Då har fotografen varit här och tagit bilderna som ska ligga som underlag för annonsen på hemnet, hoppas verkligen att de blev bra! Jag var nämligen inte hemma under fotograferingen utan befann mig i Huddinge för att jobba med projektet. Så enligt mäklaren idag så skulle fotografen gå igenom bilderna lite för att sedan skicka dem till honom i morrn. En annons borde därav ligga på hemnet i morgon kväll redan! Visningen är planerad till 7-8 feb. Ska bli spännande att se om allt jobb under gårdagen leder till nått, för jävlar vad det var mycket att fixa.

Började med att jag träffade mäklaren 9.00 igår för att gåe igenom varje rum och vad som skulle ordnas till. Allt personligt ska utplånas och sen är det en så steril miljö som möjligt man eftersträvar. Detta stöds sedan upp med att man dekorerar saker så att de ser ut som lockade ut en inredningstidning. Var tvungen att köpa överkast, (dock asbra pris!, tidigare 899:- och jag fick det för 249:-) dukar och levande blommor. Köpte tulpaner, rosor och två stycken lite större blommor att ha i fönstrerna, 600:-...vafan de dör ju ändå om en vecka typ! Jag höll sedan på att städa/plocka fram till 16.15 då jag drog mig mot kronofogdsauktionen som ägde rum (hade två litografier som jag var sugen på om priset blev rätt). Efter att ha kollat igenom grejerna på visningen så var det dags för auktionen att börja!. Det var allmän återhållsamhet hos de närvarande när det gälde att buda, antingen blev det till utropspris eller så fick de inga bud alls. Tyvärr gick mina två spekulatoner något för högt för att jag tyckte det var värt det, en vithårig tant som ropa in dem...Oftast när något inte går som man vill så är roten till det en vithårig tant.. Men men, den 24 mars är det nya tag som gäller!

Efter auktionen handlade jag frukt, för att komponera en fin fruktskål som mäklaren hade efterfrågat inför fotograferingen. Sedan var det bara att fortsätta plocka undan saker, lägga ut de vita dukarna på borden och arrangera blommorna. Jag blev så gott som klar 0.30 i morse, men hade några sista justeringar när jag gick upp klockan 6 i morse för att åka till Huddinge. Så jävligt trött idag...

Sen i morgon är det samma sak, upp tidigt för att åka till Huddinge igen. Tror faktiskt inte jag har sett fram emot att få ta helg så mycket som nu...


Lägenheten hämnas!

Misstänker att lägenheten vet att den kommer att säljas, för den verkar göra allt i sin kraft för att förbli osåld. Igår tex när jag använde en kastrull (som jag använt många gånger förut!) så gav den en kopparlegerings-fläck på glashällen. Så det har varit lite panik här på morgonen... kan ju inte se ut som den gör när folk kommer på visning!

Agerande/tankegång:

Vaknar --> Ser fläcken, försöker få bort den genom att använda mig av bortträngning (funka inte)
Tänker att jag kanske drömmer fortfarande, nyper mig *Nope* awake... (funka inte)
Diverse svordomar haglar i köket och jag går till handling med disk/tvättsvamp (ingen effekt)
Panikar lite mer... googlar "kopparfläck från kastrull", ingen träff...
Funderar i banor om att dra till köksaffär och fixa starka rengörande saker.
Testar Svinto, vilket fungerar! (85%) försvann, så nu tänker man inte lika mycket på det iaf. Ska jobba vidare med fläcken i eftermiddag...

Men det här är så typsikt mitt liv... saker som verkligen inte får gå fel går fel. Nu man skulle vara mångmiljonär, kunde man när man såg fläcken bara lätt visslande gått till förrådet, hämtat släggan och lagt ett välriktat slag med full kraft rakt i spishällen. Sedan plockat upp telefonen till närmaste hantverkare så de får byta den. Så man skulle handskas med alla problem, reagera fullt ut (110%). Men det skulle medföra lite mer problem än det löste...

Så den här tisdagen började ju bra....

Snart hemlös!

Nu är mäklare vald och kontraktet signerat. Redan på onsdag så ska jag träffa honom för att gå igenom vad som behövs ordnas till inför fotograferingen på torsdagen, plocka bort det ställ dit sånt osv osv. Väldigt blandade känslor nu när man bott här såpass länge, mycket roligt som man kan förknippa med den här lägenheten. Vore det inte för förfesten i den här lägenheten för snart 3 år sedan så hade jag ju tex inte träffat Lina. Så det är en trofast vän som man ska säga hej då till... Första visningen av lägenheten är planerad till 7.e feb och troligen är affären klar 3-4 dagar efter det. Men vi ska försöka få så lång tillträdestid som möjligt så kanske blir nån gång i april som det blir hej då på riktigt. Men ser inte direkt fram emot att bo hemma några månader igen =/, köp i v-ås kommer bli i mitten av sommaren nån gång.

Just nu i skolan så har vi socialmedicin, nog det tråkigaste ämnet hittills. Bara massa lagtext och författningar osv, men tentan verkar vara ofarlig iaf, är man där så får man godkänt i princip :P.

Morgondagen blir spännande, då ska vi träffa vår handledare för att diskutera vårt projekt! Huddinge klockan 14 ftw!

Tycker sötnosen kan komma hem nu, varit borta tillräckligt länge och lååångt till 6.e feb! :P

Klar med de praktiska proven!! =)

Jajamensan! Nu var man klar med alla praktiska prov (eller ja får inte veta om jag klarade det kliniska förens om 2 veckor, men det kändes jäkligt bra så jag tar ut segern i förskott :)). Men man är inte fri för det, hade min första extremt tråkiga lektion i socialmedicin idag. Bara massa statistik-tråk, världens sömnpiller. Hoppas att de andra lektionerna iaf är lite roligare, faktiskt grymt svårt att behålla fokus.

Sen idag så har jag och Tomas äntligen fått tag på vår handledare för examensarbetet! Så som det lät på honom så kommer våra mätningar att börja redan nästa vecka! Vore ju verkligen skönt att få dem gjorda så snabbt som möjligt, så man sedan kan sitta och pyssla med det skriftliga hemma. Kort sagt har det varit en riktigt bra dag idag! =)

Hoppas det håller i sig till morgondagen!

Snabba Cash (2010)


Director: Daniel Espinosa

Cast: Joel Kinnaman, Lisa Henni, Fares Fares, Matias Padin etc...

Filmen utspelar sig efter boken med samma namn skriven av Jens Lapidus. Man får följa tre stycken karaktärer, alla med olika bakgrund. Först har vi Johan Westerlund eller "JW" som han kallas, en helt vanlig kille från norrland som kommit till Stockholm för att plugga på handelshögskolan och samtidigt försöka smälta in i societeten i hufvudstaden. Men för att leka med det rika grabbarna så behövs det cash, så JW kör svarttaxi på kvällarna och är villig att ta vilka risker som hellst för att kunna räknas in bland stureplansprofilerna. Sen har vi Mrado, en hårdnackad serbisk kille som jobbar med Radovan (Den serbiska maffiabossen i Stockholm). Han tampas mellan sitt kriminella yrke och att vara familjefar, han väntar på en lösning som kan få honom att lägga ner den kriminella banan och ägna sig åt sin dotter. Sist har vi Jorge som precis rymt från fängelset och har planer att importera stora mängder av kokain med sin tyske kusin. Alla dessa personer har något gemensamt, de behöver pengar, snabba pengar...Snabba Cash!

Till att börja med så måste jag ju erkänna att jag är ett stort fan av boken så förhoppningarna var ju tämligen höga när jag skulle se denna film igår. Men det hela blev en besvikelse både vad beträffar handlingen och skådespeleriet. Vi kan börja med att diskutera handlingen: För det första så har flera delar från boken utelämnats, speciellt angående JW.s liv (jag går inte in på detaljer utifall att jag förstör för någon som inte läst boken/sett filmen). Dragomir Mrsic som spelar Mrado i filmen gör rollen jättebra verbalt och har rätt ansikte för rollen, men killen är för liten. En betydligt mer vältränad kille skulle ha den rollen om det ska gå enligt boken, han är inte mycket större än Kinneman. När vi ändå har kommit in på Kinneman så är hans skådespel bara godkänt som JW, jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det var som saknades men han kändes bara osäker i rollen. Kort sagt så tycker jag att man kan avstå från att se denna film och istället för cirka 30kr köpa boken och få den fulla upplevelsen av "Snabba Cash"!

Personal Rating: 5/10
IMDB Rating: Inte satt ännu

Spånar inför framtiden...

Jahapp, tiden rullar i en gräslig takt nu faktiskt... tredje och sista praktiska provet nalkas nu på onsdag sen är det bara teorin kvar + examensarbetet. Har även börjat i förra veckan med att jaga reda på vår handledare för att kunna börja mätningarna men det går trög, han svarar om att han är upptagen för tillfället men ska ringa upp, vilket inte händer...suck. Men nästa vecka kan jag lova att vi ska ha bokat en tid för jävlar vad jag ska ringa och tjata!

Har börjat att smått kalkylera över hur mycket jag bör dra in för att jag ska kunna klara mig sen när skolan tar slut och det ser ganska lovande ut måste jag medge, om det nu går enligt planerna vill säga. Har även börjat spana lokaler och kan bli att jag ska iväg på visning här i slutet av januari *spännande* :). Känns skönt att iaf ha en liten plan även om det nu allt inte kommer gå enligt den :P. 

Sen har jag idag också införskaffat en ny fotoskrivare då min gammla gick sönder när farsan skulle använda den (ser ett visst samband :P). Så jag har helt nya bläckpatroner till en Canon IP 5200 så om nån är intresserad av dem är det bara att höra av sig.

Episk Trance/Techno/Eurodance-listan!

Som lovat kommer nu den episka trance/techno/eurodance-listan! Vad ska då en låt uppfylla för att hamna på denna lista? Jo, här hamnar låtar som trots ganska många år på nacken fortfarande platsar på de större danssgolven. Det är helt enkelt klassiker som aldrig kommer gå att ersätta inom dessa musikstilar. Enligt mig då.. ;).

Listan kommer uppdateras löpande så bokmärk om intresse föreligger, har jag glömt nån viktig låt är det bara att kommentera!

Enjoy!


1. Darude - Sandstorm (1999)
2. Robert Miles - Children (1996)
3. Phasio - C.P.C.O (2001)
4. Three Drives - Greece 2000 (1997)
5. Lichtenfels - Sounds like a melody (2003)
6. Tiesto - Traffic (2003)
7. Tiesto - Lethal industry (2001)
8. Rollergirl - Dear Jessie (1999)
9. Gigi D'Agostino - L'amour toujours (1999)
10. Gigi D'Agostino - Bla Bla Bla (1999)
11. Mauro Picotto - Komodo (Save a soul) (2000)
12. Snap - Rhythm is a dancer (1992)
13. Culture Beat - Mr. Vain (1993)
14. Dj Mangoo - Eurodancer (?)
15. Alice Deejay - Better of alone (1998)
16. Dj Dean - It's a dream (2004)
17. PPK - Resurrection (2001)
18. Zombie Nation - Kernkraft 400 (1999)
19. Darude - Feel the beat (2000)
20. Cosmic Gate - Exploration of space (2000)
21. Planet Perfecto - Bullet in the gun (2000)
22. ATC - Around the world (2000)
23. Sash! - Stay (1997)
24. Boomfunk Mc's - Freestyler (2000)
25. Antiloop - Believe (1998)
26. Antiloop - Start rocki'n (2000)
27. 666 - Amokk (1998)
28. Dj Aligator - The whistle song (2000)
29. Accuface - Millenium bug (1999)
30. Energy 52 - Cafe del mar (1993)
31. Faithless - Insomnia (1995)
32. System F - Out of the blue (1999)
33. Tiesto - Adagio for strings (2003)
34. ATB - 9PM (Till I come) (1998)
35. Scooter - Nessaja (2002)
36. A1 - Restless (?)
37. Airbeat One - Aribeat one (2004)
38. Ian Van Dahl - Castles in the sky (2001)
39. Paul Van Dyk - For an angel (1998)
40. DJ Quicksilver - Bellissima (1997)
41. Bartezz - On the move (2001)
42. Safri Duo - Played a live (2000)
43. Gouryella - Ligaya (2002)
44. Above & Beyond - Alone Tonight (2006)
45. Sash! - Encore Une Fois (1997)
46. Kaycee - Escape (1998)
47. Rank 1 - Airwave (1999)
48. Pulsedriver - Cambodia (2001)
49. The Prodigy - No good (1994)
50. Da Hool - Meet her at the love parade (1996)
51. Jordan & Baker - Explode (2002)
52. Pakito - Living on video (2006)
53. 3XM - Alive (?)
54. Barcode Brothers - Dooh Dooh (1999)

He Shoots, He Scores! =)

YES,YES,YES,YES,YES,YES,YES,YES,YES,YES,YES,YES,YES,YES,YES,YES,YES,YES,YES,YES,YES,YES,YES,YES,YES,YES!
Efter att endast ha fått sovit 4 timmar i natt (0.00-04.00) pga oro för proven så är det nu över!, så jävla skönt! Klarade dem båda och jag klarade dem bra! 30/32 på provet med Nidal! och AMC hade inte mycket att komma med på patientfallet :).

Nu vankas det mat (blev inte mycket frukost i morse pga nervositet heller...) och sedan blir det troligen Norra Brunn ikväll för att spana lite stand up! Bara nya killar i kvällens startfällt så blir spännande!

Den religion som fixade godkänt i dessa två tentor kan ju höra av sig så kan vi diskutera vidare engagemang.

I morgon klockan 8.45 smäller det första gången, sen 11.15.

Jahapp, i morgon börjar dem... mina slutprov. Så Allah, Gud, Budda, Satan, Chuck Norris och Ipren-mannen säljer ännu en gång min ateistiksa tro till högstbjudande angående resultet av morgondagen.
Hold your thumbs!!!

Odontologin - Check!

Happ, fredagkväll och nyss hemkommen från systemet, kände att jag behövde lite centralstimulerande efter dagens tenta som jag för övrigt tror/hoppas gick bra ^^.

Gårdagskvällen spenderades hos Lina på Liljeholmen då hon som sagt begav sig mot sista månaden i Spanien idag (11.00 bar det av). Var oturligt nog tvungen att plugga då jag idag hade pediatriktenta idag klockan 13.00, oturligt när det ska krocka så =/, men som sagt gick bra :). Måste säga att jag blev väldigt imponerad av den nya tv.n som hade införskaffats (tvungen att ta upp det här, prylnörd som jag är ^^), en Samsung UE46B7070. För er som inte hänger med så är det den enda tv.n i pryltidningen M3.s historia som fått 10/10 i betyg, verkligen fin och bra tv!. Lite avundsjuk blir man ju när man sitter med sin Samsung 40" A656 som inte är LED-tv... :). Men bara att gratulera till riktigt bra köp ännu en gång!

Dagen som sådan började verkligen inte bra... sov ut till 9.30 då jag bestämde mig att det var dags att pallra sig upp för att titta lite mer på pediatriken. Åt min frukost och kollade mailen och tog sedan och tappade upp ett varmt bad, vilket jag alltid börjar dagarna med nu när det är så kallt ute (verkligen att rekommendera). Ligger i lugnan ro i badet och läser mina kompendium när jag hör hur telefonen ringer "Vi vill ha ett självständigt skåne!!...", vilken är den personliga signalen som Tomas tilldelats :). Eftersom jag visste att det kunde vara viktigt så pallrade jag mig upp och ringde tillbaka, fick då veta att jag missat att läsa på ett helt häfte till dagens tenta... Helvete tänkte jag (eller jag de var betydligt fulare ord som brukades men tänkte hålla bloggen rumsren :) och avbröt mitt varma bad och gjorde mig i ordning så fort jag bara kunde och begav mig till skolan för att läsa på häftet. Kände verkligen att jag med min icke stresståliga mage och panikångest inte behövde det där... Men var som tur var inte ett så stort häfte som gick att trycka in lindrigt.

En god nyhet var dock att jag klarade Odontologi-tentan (4 poäng över G) som vi hade den 18 dec, men läraren rättar helt mongo... från att ha spelat "snäll-förstående-gubbe" under föreläsningarna så rättar han tentorna med järnhand och minsta misstag (dvs du har typ 90% rätt på frågan) så har man förlorat 3-4 poäng på en 6 poängsfråga. Du, min herre faller in under definitionen Gubbjävel!

Kvällen till ära så ska jag och Tomas plugga vidare enligt vårt schema och samtidigt förtära en och annan öl ^^. Kan hända att PS3.an får gå varm ett tag också, så det blir lite halvseriöst plugg ikväll. Men klockan 10 i morrn så befinner jag mig på skolan för att plugga igen =/.

I övrigt går tankarna till Lina som landar 20.00 i Madrid, hoppas resan gått bra och att förkylningen blivit bättre! <3

Dagens svenskalektion: Ordbetydelse: Balkong - Plats som under vinter går alldeles utmärkt att använda som ställe att kyla ölen på!

Sista månaden startar i morrn!

8 januari - 8 februari, sista månaden i spanien för sötnosen!
Saknar henne redan....

LÄNGTAR EFTER DIG
- av Siv Andersson

I hjärtat finns ett rum
som bara är för dig.
Och var jag än tar plats
så finns du här hos mig.

Jag hör din varma röst
som inspelad musik.
Jag lyssnar om igen
för den är helt unik.

I mörker och i ljus
ditt ansikte jag ser.
Ur minnet tar jag fram
de bilder där du ler.

Men bland allt du är för mig
finns något svårt att bära 
- min längtan efter dig
när jag inte har dig nära.

The painted cow!

Idag har jag plugg-afton, om detta låter charmant för vissa så kan jag intyga att så inte är fallet. Pediatrik som står på schemat och som vanligt med år 4 så är det en kurs jag kommer ha noll användning av, kommer ändå inte behandla folk under 16 år och inte behandla manipulativt under 18 år. Som vanligt blir jag förbannad när jag sitter och läser om t.ex. den embryologiska utvecklingen av neuralröret... vafan liksom. Men men har ju betalat bra för att läsa kurser som denna så det är väl bara att vända sig till bibeln och vända den andra kinden till.

Sen vet jag inte om de geografiska gränserna skrivits om de senaste 3-4 dagarna, satan va kallt det ska vara. Mitt område som faktiskt kallas "Sibirien" lever upp till sitt rätta ja (men självfallet är det kallare i v-ås cirka 6-7 graders skillnad åt det negativa hållet). Kan omöjligt vara högkonjunktur på Hemglass just nu. Som "tur" är så har jag ju studerat mest hela tiden och då till slutprovet i praktisk naprapati så har inte behövt vara så mycket utomhus. Fick lägligt nog en mössa av älsklingen i julklapp så det har gjort de få utomhusvistelserna betydligt trivsammare ^^. Har också upptäckt att många är hycklare angående vintern, för en månad sen tjatades det om att det skulle komma snö men nu när det blivit normalkallt (ja det är normalt för årstiden...) så klagas det och de vill ha sommar och värme... bara för deras skull så hoppas jag de blir ännu kallare (35 minus som i Idre). Sommar och sol är det som gäller! =)

Till råga på allt i detta kalla väder så fungerade inte minna element i morse (troligen på grund av den förbannade bergvärmen som installeras i huset för tillfället...) så iskallt i lägenheten när jag vakna =(. Men nu har de börjat fungera igen dock.
Pediatrik-tentan kunde inte ligga sämre till heller, jag tentar på fredag klockan 13.00 och Lina åker tillbaka till spanien för den sista månaden samma dag.... =(, förbannade skola! kunde vi inte haft den nån annan dag!?! *Mops-morr*

Kommer i slutet av januari att posta en lista med episka låtar angående techno/dance/trance-scenen, så för er som har den musiksmaken, stay tuned!

Slutligen vill jag avsluta med detta:
# Nickelback är ett underskattat band
# Jag kunde inte på något sätt ha en bättre flickvän och "svär-familj" (kan man säga så... =/)
# Svarta strumpor värmer mer än vita strumpor, trots helt nya vita strumpor av samma märke (placebo?)
# Går nu att hitta bra avocados på min lokala Ica-butik! *woho*
# och... en film är automatiskt inte bra för att "experterna" säger att den är det (Inglorious Bastards.. och då är jag ändå WW2-fanatiker!)

Likt en snögubbe är jag också komponerad av mer än 90% vatten, men ställer mig inte i kylan för det!
Dra på tofflorna, skruva upp elementen på max, lär isbjörnarna simma och värm varandra =)

Litet smakprov på vad som b.la. hamnar på listan!

Loose Change 2nd edition

På dagen på nyårsafton satt jag med resterande familjen Alsbjer och kollade på Zeitgeist the movie. För er som inte har hört talas om den så består den av 3 delar, den första delen tar upp hyckleriet kring religionen (all religion) och pekar på en massa punkter om att kristendomen endast är ett nytt påhitt av ännu äldre religioner och historier. Den andra delen tar upp lite kring konspirationen om 9/11-attacken mot World Trade Center där man med (enligt mig) stark och tillräckliga bevis anklagar USA själva för attacken, där målet var att få upp befolkningens patriotism och kunna gå in i Afghanistan/Irak. Den 3.e delen behandlar det korrupta finansiella systemet i USA.

Den del som berör mig mest i denna film är just delen om World Trade Center. Det finns alldeles för många "bevis" för att avfärda att det var talibanska terrorister som utförde dådet. B.la. kan nämnas att man hittade avsågade bjälkar på marknivå av den typen som ses vid kontrollerade rivningar, den största del man hittade i bråten efteråt var en halv knappsatts på en telefon (enligt ansvarig räddningsledare), vilket är konstigt med tanke på att allt föll rakt ner bara och slutligen kan nämnas att tornen rasade lika snabbt som ett fritt fallande föremål på den höjden skulle göra, dvs det var i princip INGET motstånd trots att man hävdade att våningarna rasade enligt "pannkakseffekten".

Självklart väcker det här debatt, därför rekomenderar jag alla som läser detta att titta på "Loose Change 2nd edition" för att själva skaffa sig en uppfattning. Den finns på youtube. Diskuterar gärna detta sedan om någon är intresserad. Vad gäller religionsdelen i Zeitgeist så är den väldigt underhållande :), speciellt eftersom man själv är ateist och att religion är en sååå öm tå att trampa på hos folk. Men bara att inse att religionen endast är någon "afterlife försäkring", man har den om man skulle behöva den. Däremot så har vi många fina traditioner från religionen det kan jag inte förkasta, t.ex. kyrkliga bröllop är väldigt vackar och likadant så är kyrkliga begravningar väldigt fina och julen osv... Men historierna som står där....påhittat.



År 2010! Ett år som kommer vara fyllt med ovishet!

Kära läsare, ja ni är inte så många men ni finns iaf ^^. Jag har inte varit så duktig på att uppdatera bloggen på sistone men jag har valt att lägga tiden på det som verkligen räknas just nu, dvs Lina och skolan (och liiiite Modern Warfare 2 ^^). Men jag kommer att bättra mig när min tentaperiod som slutar i mitten av januari tar slut.


Har verkligen haft ett underbart slut på 2009 efter den bistra/ensamma höst som varit. Julen firades hemma med familjen i Västerås (mamma,pappa,mormor,farmor,farfar) med julbord hos farmor och farfar, riktigt trevligt och mysigt som altid =). På juldagen sedan så begav jag mig tillbaka till Sthlm för att spendera mer tid med sötnosen och för att plugga inför det praktiska slutprovet. Mycket att trycka in angående slutprovet... men förhoppningsvis går det vägen.

Nyårsafton firades med älsklingen och hennes underbara familj på Liljeholmen, blev mitt första nyårsfirande i Sthlm! Hade dagen till ära lagt alla ägg i en korg och bara fixat en nyårsraket, Svea fireworks Big Bertha. Hellre en bra smäll än många mediåkra =). Blev även under kvällens lopp en del Little Big Planet spelande och en del sällskapsspel, vilket jag uppenbarligen var ganska duktig på ;). Utom "Kalaha" det är sällskapsspelens kryptonit i mitt fall :P. Sötnosen tog sedan en välförtjänt liten tupplur mellan 1-3 på natten innan det var dags att krypa till kojs och tacka av 2009 en sista gång. Fortsätter 2010 i samma anda som 2009 slutade så kommer det onekligen bli ett underbart år!.

Kommer hända så många saker detta år, jag flyttar tillbaka till Västerås, jag tar (förhoppningsvis) min examen vid naprapathögskolan i juni och jag öppnar en egen klinik (fortfarande osäkert på vart dock).

Trots många radikala förändringar under 2010 så hoppas jag att vissa saker består precis som de är och har varit de senaste 2,5 åren =).

Önskar er andra kära läsare ett Gott Nytt år och hoppas att 2010 för med sig lycka och välgång åt er! :)


I am like a falling star who has finally found her place next to another in a lovely constellation, where we will sparkle in the heavens forever. - Amy Tan




RSS 2.0