Psykosomatik-skit!!

Dagen innan sommarlov och man får sitta och tampas med ett kompendium som lika gärna hade kunnat varit skrivet på hebreiska... Hur man kan välja att göra ett såpass intressant ämne (som det faktiskt är) så JÄVLA tråkigt att läsa in är näst intill obegripligt (om det inte vore för det förbannade missbruket av symbolen "--->"). Häftet i psykosomatik är kodat på ett sådant sätt att enbart läraren ska kunna fatta det, verkligen lyckat när man har en utbildande position..... Du har förstört och permanent gett oss en negativ syn på psykosomatik! (2 PILAR ner åt dig!)

Tur att hans del kommer bestå av flervalsfrågor... men kommer säkerligen vara jävligt iaf. Så jag förstår om alla i morgon har den inställningen att de vill supa bort upplevelsen av tentan (som börjar 8.00) till en sådan ytterlighet att målsättningen är att evolutioneras ett steg tillbaka på mänsklighetens stege.

En annan sak som är obegriplig är varför det är så mycket stavfel i det andra häftet, att man inte ens orkar rätta till rödmarkerade ord i Word tyder ju på att man inte kan vara speciellt intresserad av att undervisa eller ens visa entusiasm för ämnet.

"Detet säger: Bränn kompendierna"
"Överjaget säger: Skiten är slut i morrn, HÄRDA!"
"Jaget suckar och sätter sig och försöker tolka pilar.....igen...."

Skriv dit EN pil till....!

Woho!

Klarade idag mitt manipulationsprov som innefattade alla grepp vi lärt oss under det gångna året! Missade 1 grepp i varje kategori (länd,bröst,nacke,extremiteter), vilket är precis så mycket man får missa (puh!) =). Visserligen var minst 2 av poängen jag åkte på (i min mening) inte befogade, men men.... klarade mig iaf! Så nu är det bara psyko-tentan kvar sen är det lovish!

Känner att en viss trötthet börjar falla in över mig pga. uppesittarkvällen med maipulationen igår och det tidiga provet idag (9.00). 6 timmars sömn bidde det! more than enough egentligen men man håller väl på att bli gammal.... Får se om jag kan bekämpa den med Red Bull eller om jag ska ge efter och dåsa av istället.

Håller också idag tummarna för min farmor som vid 7.30-tiden i morse rullades in på pre-OP för hennes välavgränsade njurtumör på 4x6cm, en simpel operation enligt läkarna då tumören sitter på vänster njure där man kan gå in ventralt och frilägga tjocktarmen för att sedan ta bort tumören. Den har heller inte metastaserat så det som kommer bli hårdast är hur farmor kommer att handskas med narkosen då hon inte direkt har en stark kondition att luta sig tillbaka mot. Men sitter nu och håller tummarna för henne att allt ska gå bra! Envis gumma som tidigare har överaskat så allt talar för en framgångsrik operation!

Helgen som varit!

I fredags bar det av mot "Vässan" tillsammans med Lina då jag var tvungen att vara "old-people-sitter" och "bird-guard" (då föräldrarna var på föreningsmöte på Öland). Inget som är sådär vidare roligt om man är solo men som nu i och med det goda sällskapet blev oerhört trevligt och mysigt =D. Efter att jag ännu en gång fått rätt i att vädret i V-ås ALLTID är sämre än i sthlm blev det en verbal kamp mellan mig och biljettsystemet för kommunaltrafiken i Västerås (väntar fortfarande på en SMS-biljett fuckers!). Falcon och Kajsa var visserligen tämligen nedstämda och bittra då mina föräldrar åkte klockan 14.00 på torsdagen och vi anlände fredag 22.00, 32 timmars ensamhet i mörker så jag kan känna viss empati för dem. Återstoden av kvällen spenderades i bekväm position i soffan tills Johan Blund nockade oss.

På lördagen så hälsade vi på farfar och farmor som alltid blir lyriska över besök, speciellt nu när Lina var med igen :). Det disskuterades diverse saker b.la. att farfar (åter igen...*suck*) bestämt sig för att sluta med LOTTO, vilket jag inte håller med om då han inte har några andra utgifter förutom detta i princip. Slutade med att han lovade att fixa det nu i veckan som kommer =). Eftermiddagen ägnades sedan tyvärr åt plugg på båda fronter, varav det ena handlade om spanska ordklasser *gäsp* ;) och det andra om psykiatri/psykosomatik (och lite manipulationstekniker). Vädret var hyffsat stabilt men hotade om svajjighet. Sedan vill jag som avslut lägga en tyst tiondel för golfinstruktörs-Erik som missade finalen i Robinson :P. Blev dock liten nostalgitripp med att ha ett hököga öppet då 4.an sände "The Rock".

Söndagen inleddes med fint väder och man började tänka saker som "oh, kanske kan sitta ute i solen och plugga!" dessa planer sköljdes bort i dödsskur runt lunch =(, vad är det med vädret i V-ås!?! (i Sthlm hade det endast regnat någon kort stund). Blev även denna dag en hel del plugg, tyvärr.... Far och Mor anlände sedan runt 17.00 för att efter att ha malt på om helgen skjutsa ner oss till stationen, tillbaka till Hufvudstaden! Väl på T-centralen skilldes jag och Lina åt  efter en underbar helg. Kvällen andades manipulation, mörk chocklad och mjuk pepparkaka! Johan och jag plöjde fram till spöktimmen, vilket gav bra mycket! (Vid ångest inför tenta rekomenderas 20mg kunskap intravenöst!)


Sist ska jag ge en eloge för Kaplans som gjorde ett superjobb med Linas platinaring! Såg ut som en helt annan ring när vi fick tillbaka den =), så vid jobb som kräver juvelerare rekomenderas dessa varmt!

Fiskdressing....

Slutspurt!

Happ, nu har man avverkat den absolut sista lektionen för årskurs 3. Det som återstår är ett slutprov på måndag klockan 9.00 - 9.30, antingen med "Fader-Claes" eller Mia, hoppas att jag för en gångs skull kan få Mia (sympati är alltid bättre än en tystnad så skarp att man kan klubba ner nån med den). Sedan på torsdagen blir det en lättare tenta inom psykiatri/psykosomatik, no problemo. Sist men inte minst är det avslutning fredagen den 29.e, sweet! =)

Så nu är det hårdkörning med att trycka in alla manipulationsgreppen i skallen.... men men "pain is temporary, glory is forever". Men har en fin morot som lockar ^^. Lina följer med mig till V-ås i helgen när jag är "old people-sitter" då mina föräldrar ska på föreningsmöte nere på Öland. Yay! Can't wait for friday =D
 

The Uninvited (2009)



Tagline: Fear moves in


Director: Charles Guard & Thomas Guard
Cast: Emily Browning, Arielle Kebbel, David Strathairn, Elizabeth Banks etc...


Vi får här följa "Anna" (Emily Browning) som satts på ett mentalsjukhus efter att ha traumatiserats av hennes mors bortgång. Efter en tids rehabilitering anses Anna frisk och får återförenas med sin familj bestående av hennes pappa, syster och hennes pappas nya flickvän. Anna har sedan tidigare hemsökts av mardrömmar om hennes mammas bortgång, vilket även följer med henne när hon får flytta hem. I drömmarna hemsöker hennes döda mamma henne för att föra fram sitt budskap, drömmar som blir allt mer svåra att skilja från verkligheten...

Denna film är en remake på en japansk film (som de flesta andra bra psykologiska skräckfilmer tex "The ring"). Från en ganska ljummen start så tog filmen verkligen fart och jag kan utlova spänning och sköna vändningar i handlingen! Rekomenderar verkligen filmen, den är mer en psykologisk thriller än en skräckfilm enligt mig så ni som är lite känsliga borde ändå kunna klara er genom de otäcka scenerna (det är verkligen värt mödan att göra det!). 
En av de bättre filmerna jag sett i år där man för en gångs skull har lagt lite tanke bakom en handling där allt inte är utstakat redan från start.

Personal IMDB Rating: 9/10
Overall IMDB Rating: 6.3/10


Nostalgi inom Dance/Eurotrance!

Tänkte bara göra en liten lista på vilka låtar man absolute inte får glömma bort inom denna kategori (av de som blivit lite med åren vill säga)!

1. Herbie - Right type of mood
2. Darude - Sandstorm
3. Faithless - Insomnia
4. Snap! - Rhythm is a dancer
5. Sash - Ecuador
6. Gala - Freed from desire
7. 2 unlimited - No limit
8. Culture Beat - Mr. vain
9. La Bouche - Be my lover
10. No Mercy - Where do you go
11. Mr. President - Coco jumbo
12. Haddaway - What is love?
13. ATC - Around the world
14. Antiloop - Believe
15. Alice Deejay - Better of alone
16. Zombie Nation - Kernkraft 400
17. Kay Cee - Escape
18. Mauro Picotto - Komodo
19. Robert Miles - Children
20. Gigi D'Agostino - L'amour toujours
21. ATB - 9 PM (Till I come)
22. 666 - Rhythm takes control
23. Rollergirl - Dear Jessie
24. Dj Bobo - Freedom
25. Basic Element - This must be a dream
26. Melodie MC - Give it up (For the melodie)
27. Leila K - Electric
28. Solid Base - This is how we do it
29. Pandora - Trust me
30. La Cream - Free
31. E-type - Russian lullaby
32. Interactive- Forever young
33. Ororo - Zombie
34. Da Hool - Meet her at the love parade
35. Eurythmics - Sweet Dreams
36. Pulsedriver - Cambodia
37. 2 Brothers On The 4th Floor - Fly
38. Kosmos feat. Mary K. - Codo  (mycket speciell låt :P)
39. 20 Fingers feat. Roula - Lick It
40. Scooter - I'm Your Pusher
41. Aquagen feat. Rozalla - Everybody's free
42. Daddy dj - Daddy dj
43. Blümchen - Heut is mein tag
44. Aqua - Roses are red
45. Dj Dean - It's a dream
46. Lichtenfels - Sounds like a melody
47. Dj Panda - Hardhouse
48. Dj Mangoo - Eurodancer
49. Planet Perfecto - Bullet in the gun
50. Captain Jack - Captain Jack
51. Pharao - There is a star
52. U96 - Love religion
53. Mark'Oh - Tears don't lie
54. E-rotic - Max don't have sex with your ex
55. Maxx - Get away
56. Melodie MC - Give it up (for the melodie)
57. Jam & Spoon - Right in the night
58. The Outhere Brothers - Boom Boom Boom
59. The Tamperer feat. Maya - Feel it
60. Ice MC - Think about the way
61. Le Click - Call me
62. Daze - Superhero
63. Technotronic - Move it to the rhythm
64. Fun Factory - Groove me
65. Masterboy - Feel the heat of the night
66. New limit - Smile
67. DJ Miko - What's up  (Verkligen en klassiker!)
68. Blyzart - This is the time
69. Da Blitz - Movin' on   (GRYM!)
70. Magic Affair - Omen 3
71. Captain Hollywood Project - The way love is
72. Reset - Get me
73. Gina G - Ooh ahh... Just a little bit
74. The Grid - Swamp Thing
75. Phasio - C.P.C.O.
76. Prodigy - No Good

Listan uppdateras ju mer jag minns från den gamla goda tiden :)

Veckan börjar bra.....

Lyckades på något vänster inte ställa väckarklockan igår och eftersom kroppen fortfarande är inställd på helg så körde det ihop sig =/. Som tur är fick jag inside info från Tomas (se, nu omnäms du i bloggen :P) att han som vanligt bara kör högläsning direkt från vårt kompendium. Så nu laddar jag inför kommande klinik-pass istället, mitt näst sista pass för terminen och åk 3 för den delen.

Uppdatering: Nya Simpsons-avsnittet får 12/10 för att de i hela avsnittet driver med Norge och dess innevånare :D, "They even sneeze funny". Avsnitt 21 Säsong 20. Bästa avsnittet på länge! Rekomenderar alla att kolla på det!

FAIL!

Fredag - Söndag (Bland fysiska och psykosomatiska hackspettar)

fredagen tittade far förbi då han hade som ärende här i hufvudstaden att fixa 50-års present till mamma och att sedan på kvällen träffa en gammal polare från uppsala-tiden (som också har blivit en bekant till mig så jag hängde också på =)). Så runt femtiden mötte vi upp vårt sälskap och begav oss mot "Riche" beläget ner mot stureplan. Väl där bjöds det på regnbåge (från blekinge enligt menyn) och en massa gott vin =). Tyvärr blev det lite mycket vin (14%) så både pappa och jag var ganska runda under fötterna när vi väl var tvugna att ta en taxi till stationen för att tuffa iväg mot V-ås :P.

Det gjordes även ett fynd på ett av antikvariaten nära mig på roslagsgatan i form av en kvinnlig figurin från sent 30-tal, denna figurin har inget speciellt ekonomiskt värde utan mer affektionsvärde, och då hos mina farföräldrar. Farmor hade tydligen när hon var 17 år köpt EXAKT denna figurin men som senare olyckligt hade puffats omkull och fått kasta in handuken, Så de var jätteglada när de fick tillbaka exakt samma figurin :), gammla personer värdesätter ju alla försök som får det att kännas som förr i tiden.

Lördagen inleddes med lokala "hackspetts-skurar" hos far och mig, dock verkar hackspetten som gav sig på far lite mer rutinerad och större då denne tog igen sig större delen av dagen =). Jag däremot var up and running vid 10-tiden och med två alvedon vid 15-snåret mådde jag prima igen :D. Efter att ha umgåtts lite med farföräldrarna och fikat där bar det av hemmåt igen för att senare på kvällen bege sig till Jeppe där det vankades Eurovison Song Contest!. Mitt påhejade bidrag gick det ju som vanligt inge bra för =/, ni tar det nästa gång finland!. Sverige var ju som vanligt bara pinsamma, Malena såg helt vettskrämd ut på scenen enligt mig, lite som rådjur i strålkastarljus... Så på sätt och vis var hennes placering rättvis (fattar dock inte hur England och Frankrike kunde komma så högt, de hade ju faktiskt t.om. sämre låt än Sverige). Så jag hoppas att Björkmans crew tar lärdom av detta och plockar fram bidrag som faktiskt kan funka utomlands också för majoriteten av svenska folket är ju uppenbarligen tondöva (EMD FTW!). Norges bidrag (hur mycket det än tar emot att skriva det här) är faktiskt riktigt charmigt och trallvänligt så det gjorde toppluvans modernation bra =).

Söndagen bar det av mot Kärrbo och stugan, det börjar vankas grova renoveringar med plattsättning, granitpelare och granittrappor m.m så det behövdes lite visualisering. Kommer bli jävligt top noche när allt är klart!! (4-5år dit). jag beundrade även mitt estetiska alster från 2007, en totalrenoverad fågelholk =). Holken fick en ny långsida, grundmålades 2 ggr och färglades sedan 2 ggr. Den har blivit hånad av både farfar, pappa och pappas kusiner som en holk dit aldrig någon kommer flytta (den hänger även ganska lågt då jag inte vågade gå upp så högt på stegen). Men tji fick ni!! Plaza del holko har sin första gäst! En nötväcka som verkar stormtrivas =D, mitt livsverk kommer till användning för naturens naturliga badmintonbollar. Dock ska sägas att denna nätväcka har en besvärlig granne med ett våldsamt beteende. Men detta beteende har en enkel förklaring då djuret i sig lider av en kronisk hjärnskada från tidig ålder och aldrig riktigt återhämtat sig från det, nämligen naturens egna beatboxer a.k.a hackspetts-jäveln!
Den här pantade pippin har vid flera tillfällen gett sig på plaza del holko i syfte om att hacka sönder den, vilket den till liten del har lyckats med (inga fasadskador men hålet har fått sig en känga). Denna lilla konflikt härstammar nog från att hackspetten har sitt bo 2 meter från min holk och gillar väl inte när han nu måste dra ner basen i sitt hackande efter 22 då nötväckan måste natta ungarna. Någonting  måste göras för att rädda Plaza del holko!
Ska jag:
a) Förse plaza del holko med färgad plåt på alla sidor för att oskadliggöra fienden
b) Helt enkelt vräka hackspetten genom att riva hela hans kåk (fälla trädet)
c) Försöka få "Grannfejden" med Aschberg att åta sig fallet.

Dilemma, dilemma, dilemma.....

Nej nu kallar egna holken! I morgon vankas Psykosomatik och Klinik, fy fan vad jag ska bota folk i morrn!

PLAZA DEL HOLKO!



HOME OF HACKSPETTS-HELVETET!! (HÅLET UNDER KVISTEN)


Angels and Demons (2009)



Tag
line: The holiest event of our time. Perfect for their return.

Director: Ron Howard
Cast: Tom
Hanks, Ewan McGregor, Ayelet Zurer, Stellan Skarsgård etc...

Ännu en gång behövs Robert Langdons expertis, denna gång är det Vatikanen som kallar på honom. Vatikanen har blivit utsatt för bomb och mordhot av "The Iluminati" och man behöver nu Roberts hjälp med att hitta bomben och de kidnappade personerna innan det är för sent.

Den som förväntar sig en film som är lika bra eller bättre än "The Da Vinci Code" blir besviken. Handlingen kändes alldeles för enkel i filmen och känns helt enkelt inte lika mystisk som The Da Vinci Code. Det finns alltså en hel del att önska från Angels and Demons i mina ögon, mer historisk information kring ämnet hade höjt filmen några steg till. Sen kan även nämnas att den stämningshöjade musiken på ställen som inte har någon direkt spänning i sig känns lite fel. Mer än en OK film är detta tyvärr inte, visserligen gör Stellan sin roll väldigt bra men det hjälper inte den platta handlingen speciellt mycket. Jag har inte läst boken men jag skulle tro att du har mer glädje i att läsa boken än att se denna film, Mitt betyg blir därav 6.5/10, vilket blir 7 i IMDB-rating (då halvor inte finns).

Personal IMDB Rating: 7/10
Overall IMDB Rating:
7/10

Ännu ett par hörlurar som lämnat in.....

Happ då vare dags igen, ännu ett par av mina hörlurar har dragit sin sista suck =(.. ena elementet lossnade helt enkelt från ramen. Så under min levnad har jag avverkat 2 par Koss Porta Pro, 2 par AKG K26P och 2 par AKG K27i, undrar vad man nu ska styra upp för nått. Varit inne på Sennheiser HD25 tidigare men 1800:- för ett par hörlurar..... =(. Blir nog att mp3-spelaren får vila en period.

Kom gärna med förslag till hörlurar som kan ersätta mina AKG K26P: Det ska vara slutna lurar och vara jämnvärdiga mina tidigare eller bättre, dvs INGA förslag som har med Koss att göra (Skitmärke!).

R.I.P AKG K26P  =(

Sex Drive (2008)



Tagline: He's leaving virgin territory


Director: Sean Anders
Cast: Josh Zuckerman, Amanda Crew, Clark Duke, James Marsden etc..

I filmen får man följa "Ian" som går sista året på high school och besväras varje dag av att han är oskuld. Alla i hans närhet har sex och hans bästa vän är en riktig player som gör allt för att förmedla sina kunskaper till Ian, men Ian verkar inte komma längre än till att bli vän med tjejerna. Men så en dag får han ett erbjudande från en tjej han träffat på nätet som han bara inte kan tacka nej till, detta blir startskottet till en väldigt vrickad och händelserik road trip.

Likt så många andra College/Ungdomsfilmer som krypit fram efter att "American Pie" slog igenom i slutet av 90-talet handlar även denna film om festande, allmänt störda saker och så självklart (somm titeln avslöjar) om SEX och allt som hör därtilll. Filmen gör narr av alla liknande filmer i samma kategori genom att verkligen överexponera åskådarna med nakenhet redan från start (visserligen var det "the unrated version" som jag såg). jag hade verkligen inte mycket till förhoppning till denna film då så många andra har försökt uppnå American Pie-status och i princip alltid misslyckats, men jag måste säga att jag blev positivt överaskad. Filmen har trots all nakenhet och störda inslag behållt ett visst djup på en annars ganska enkel handling, detta gillar vi!. Även humorn i filmen känns lite mer avancerad (påminner lite mer om den i American Pie, vilken ju är helt underbar =)) och faller därmed inte lika platt.
Kort sagt den film som hittills kommit närmst i efterapning av American Pie filmerna!

Personal IMDB Rating: 7/10
Overall IMDB Rating:
6.9/10

Forskningsmetodik; Check!

Dagen som kändes så avlägsen är äntligen här! Slutet på forskningsmetodik-kursen! Woho! =)
Efter något som skulle föreställa en tenta (nog en formalitet mest till för att stå på papperet om högskoleverket frågar) bestående av en muntlig genomgång med mass-svar var vi alltså klara, ytterst lindrigt! Dock kan man ju gräma sig över den tid man ändå la ner för att göra instuderingsfrågorna som aldrig ens togs upp trots att jag mailade läraren och frågade om det var de frågorna och han sa ja...... ett förvirande resultat av en lika förvirrande kurs.

Tänkte även här passa på att berätta lite om helgen som precis varit. Var en högtidshelg i och med att Lina nu lämnat sin tonårs-år bakom sig :), så på fredagen bar det av till Göta Källare på Medis efter att det diskuterats juridisk journalistik och literaturvetenskap på förfesten :P. Har nu också äntligen lämnat in Linas ring för förminskning så hon kan använda den (sry att det tog lite tid sötnos....) =D

Kvällen kan sammanfattas med dessa ord: Bra DJ--->Trevligt sällskap!------>100kr minus på 5 sek på Black Jack (memmo till mig själv, aldrig spela helt ensam vid bordet...)------> Jumpstyle-Wannabies----->Konstigt folk på dansgolvet....(hit räknas ju då inte mitt sällskap =))------>Förkylningssymptom----->Feets of agony and pain----->Vadträningsvärk.

Avslutar med att ännu en gång gratulera Lina som uppnått "Selma Lagerlöf-åldern" ;)

Mina två bästa kompisar för tillfället, hatar förkylningar!






Som att få huvudet inslaget av en skiva citron inlindad i en guldtacka....

Hade jag varit ett tv-program just nu hade det varit konstant sändningsuppehåll.....
Hade jag varit drinkbeställlning hade jag varit ljumet vatten....
Hade jag varit ett par skor hade jag varit foppa-tofflor....

Hade jag varit...ähh ni ser åt var det barkar. Den här veckan har varit totalt crazy börjar lite lugnt med psykosomatik, vilket är ett helt okej och intressant ämne (som jag faktiskt kan ha nytta av) för att sedan i mitten av veckan gå över i att man blir våldtagen av forskningsmetodik (förbannade jobbiga ämnes-helvete!). Fattar inte varför så mycket tid läggs åt just det här skiten, varför kunde vi inte utbildats inom akupunktur eller nått vettigt istället för att kväljas av termer som man aldrig mer efter kursen kommer uttala!. En hemtenta......10 instuderingsuppgifter......5 datafrågor......ett självtest.... VARFÖR!?!

*morr,morr,fräs,fräs*

På måndagen är den iaf slut! Kursen gud glömde och som satan förlängde!

Åter till positiva saker =), i morgon är det party för att fira att tjejen (kommer härdanefter nämnas som Lina ^^) fyller 20 år på lördag! Ska blir roligt att sätta sin fot på krogen igen :D, ett bra tag sen sist......


"Upp och ner, fram och bak, för att klara forskningsmetodiken behöver jag en handgranat" :P


Frestande........


Helgen! =)

I Fredags bar det av mot tjejens stuga och Stavsjö! =)

Efter 1½ timmes tågresa blev jag uppmött på Kolmårdens Station och fick skjuts till stugan/villan av en oerhört rutinerad chaufför som borde boka uppkörning :P. Väl framme vid sommarstugan så var det "wow", verkligen jättestor tvåplans-villa med max 30sek till sjö =), oerhört fin miljö med ännu finare sällskap =D.

Efter ankomsten så åtgick resterande tid av dagen åt att vänja sig vid den nya omgivningen och att mysa med tjejen och hennes familj ^^.

Lördagen inleddes med en sen frukostför att sedan gå över i att sola/plugga till opponeringen på onsdagen, verkligen en vacker dag med strålande sol och klart vatten! Stämningen i helgen förhöjdes sedan ytterligare pga "mås-ön", hur konstigt det än låter saknar jag deras skriande =).
Senare på kvällen lyckades jag (trotts vissa protester) få med tjejen på årets första bad utomhus! kan upplysa om att det var tillräckligt kallt för att kroppen skulle stänga av helt efter cirka 1½ minut :P.


Kort sagt så var helgen alldeles underbar :D, trots att jag fick däng i Mario Kart 64 :P

Nostalgi!!!!


Choice-Fortress

Valborg blev en riktigt lugn historia utan tillstymmelse av alkohol då jag behövde plugga undan lite för att möta upp tjejen och hennes familj i Stavsjö dagen efter. Så då var man sittandes med examensarbetet man ska opponera mot den 6.e maj, visserligen inte så tråkigt som forskningsmetodiken men seratoninet flödar ju inte direkt inom en....

Sen kan jag även nämna att jag och Kahlin har en liten vadslagning/tävling som går ut på att man en gång om dagen (på natten) ringer till den andre som måste svara inom 4 signaler och låta pigg när denne svarar. Efter detta får man en enklare fråga som man måste svara på inom 10 sek, gör man inte det eller svarar fel får man ingen poäng. Detta kommer hålla på i 1 veckas tid med avslutning 8 maj =). Straffen är inte helt fastställda ännu men involverar saker som båda parter ogillar iaf :)


VAL                                                                                          BORG

RSS 2.0