Psykosomatik-skit!!

Dagen innan sommarlov och man får sitta och tampas med ett kompendium som lika gärna hade kunnat varit skrivet på hebreiska... Hur man kan välja att göra ett såpass intressant ämne (som det faktiskt är) så JÄVLA tråkigt att läsa in är näst intill obegripligt (om det inte vore för det förbannade missbruket av symbolen "--->"). Häftet i psykosomatik är kodat på ett sådant sätt att enbart läraren ska kunna fatta det, verkligen lyckat när man har en utbildande position..... Du har förstört och permanent gett oss en negativ syn på psykosomatik! (2 PILAR ner åt dig!)

Tur att hans del kommer bestå av flervalsfrågor... men kommer säkerligen vara jävligt iaf. Så jag förstår om alla i morgon har den inställningen att de vill supa bort upplevelsen av tentan (som börjar 8.00) till en sådan ytterlighet att målsättningen är att evolutioneras ett steg tillbaka på mänsklighetens stege.

En annan sak som är obegriplig är varför det är så mycket stavfel i det andra häftet, att man inte ens orkar rätta till rödmarkerade ord i Word tyder ju på att man inte kan vara speciellt intresserad av att undervisa eller ens visa entusiasm för ämnet.

"Detet säger: Bränn kompendierna"
"Överjaget säger: Skiten är slut i morrn, HÄRDA!"
"Jaget suckar och sätter sig och försöker tolka pilar.....igen...."

Skriv dit EN pil till....!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0