Bör numera tilltalas med titeln "Naprapat" ^^

Jaha ja, då var man helt färdig med sin utbildning och skolväsendet för den delen också, aldrig mer slita inför någon tentamen eller riva håret över något arbete =). För att sammanfatta mina 4 år under naprapathögskolans tak så kuggade jag inte en enda tenta, mitt snitt över antal VG på de tentor där detta var möjligt var: 14/30 tentor, dvs nästan 50% vilket jag är nöjd med :).
Examen togs med dunder och brak på Grand Hotell i Sthlm i fredags där vi fick våra examensbevis och svära naprapateden (jäkligt löjligt, men tradition...) i skolans blågula kåpor (blev satans varmt att ha den på under 2 timmars tid med smoking under kan jag lova). Sen blev det mingel med släkt och flickvän innan det vankades 3-rätters middag som höll hög klass!. Därefter blev det dans för både lärare och nyblivna naprapater fram till 1.00 innan det bar av emot Café Opera, vilket jag bangade då mitt flyttlass skulle gå på söndagen och jag hade inte packat klart så kunde inte vara allt för sliten.
Lördagen gick som sagt åt till att packa ihop alla mina pinaler, vilket trots lite förpackning tog 9 timmar.... underskattade det totalt...
På söndagen gick flyttlasset från Sthlm så nu är garaget där hemma knökfullt.
För tillfället så praktiserar jag på röntgen i V-ås från i måndags och fram till midsommar. Jäkligt impad över hur duktiga de är, helt sjukt bra på att tyda MR, DT och vanliga röntgenbilder och förbannat allmänbildade inom det medicinska blocket. Hade jag läst till läkare hade jag seriöst övervägt röntgen!
Nej nu är det sova som gäller, i morgon är en ny dag man ska upp 5.30!


RSS 2.0