Och gud sa: varde sol, värme, alkoholhaltiga drycker, allmänt avklätt och det var sommar!

Idag är en sån dag som man verkligen inte kan avsky eller ens hysa minsta agg emot, äntligen slipper man 27 ton kläder och det ständiga halsandet av Echinaguard för att hålla sig något sånär vital. Säsongsdrogen solljus har äntligen smugglat sig över ekvatorn mot nordliga breddgrader och försvårar för snöfjollorna som envisas med sina skidor och snowboards, ingen valla i världen hjälper mot detta klimat =).

Dock så har Naprapathögskolan (vidare i bloggen refererat som NPH) nu valt att lägga en del tentor och praktiska duggor under denna vackra period, vilket kan försvåra inlärningen en hel del..... Men den 28 Maj är åk 3 avklarad och sommaren hägrar!! Sen är det 1 år kvar innan det blir att stå på egna ben så man kan springa ifrån torpederna CSN lär skicka efter en om studielånen :P.

Som en sista sak kan nämnas att flickvänen fått sitt utbyte till Madrid i höst där hon ska plugga spanska till slutet av året (om jag förstått det hela rätt =)), så detta gratulerar jag henne till om det nu är med lite blandade känslor ska väl sägas :).

Madrid! du har henne bara på lån, comprendido? =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0